Stropiewafel

Visitekaartjes zijn in stijl van de website met een oud-Hollandse uitstraling en de achterkant voorzien van een foto van de bakkerij.

Meulenhoek

Folder voor de Meulenhoek carré formaat 3-luik De folder is in dezelfde stijl gemaakt als de website en de lunchkaart. Het 3-luik is op 300 grams karton gedrukt en voorzien van matte dispersielak en 2 vouwen/rilllen, waardoor een fraai resultaat wordt bereikt.

Meulenhoek

Lunchkaart voor de Meulenhoek De lunchkaart is op geplastificeerd karton gedrukt en voorzien van een vouw/ril in de lengte, waardoor het stevig aanvoelt en minder gevoelig is voor vuilaanslag.

ZANIQUE

Beauty voucher, carré formaat Deze Beauty voucher, heeft een luxe uitstraling. Het drukwerk is op glanzend triplex karton gedrukt en voorzien van een ril en vouw.

De Meulenhoek

Advertentie voor de plaatselijke krant Voor de Meulenhoek worden regelmatig advertenties gemaakt voor de plaatselijke krant, zoals een wildmenu tijdens de herfst.

De Meulenhoek

Kerstkaart voor de Meulenhoek Deze kerstkaart is gedrukt op glanzend triplex karton en heeft een vrolijke uitstraling. De achterkant is opgevrolijkt door herhaling van de kerstballen.

ZANIQUE

VIP-kaart carré formaat Deze vip-kaart is ontworpen in samenspraak met de klant. Een link met de website is duidelijk aanwezig.